P1180854

 

 

До професійного свята – Дня автомобіліста та дорожника Закарпатська обласна організація профспілки працівників автотранспорту та шляхового господарства за традицією провела зустріч з ветеранами автомобільного транспорту, в організації якої значну допомогу надало ПрАТ «Закарпатавтотранс».

Зустріч у формі круглого столу проходила на базі оздоровчого комплексу «Водограй» в селищі Чинадієво Мукачівського району (директор Наталія Собеніна).

Вітаючи ветеранів, голова обласної організації галузевої профспілки Олександр Воронін та представник ПрАТ «Закарпатавтотранс», ветеран автомобільного транспорту Мікловш Коссей подякували їм за багаторічну сумлінну працю, відзначивши їх роль у становленні автомобільної галузі нашого краю. Олександр Воронін вручив ветеранам нагороди.

Ветерани галузі Михайло Данайканич, Василь Лешко, Ярослав Фейцарук з Мукачева,  Григорій Анацький з Ужгорода, Віктор Коробов з Хуста та інші тепло і зворушливо поділилися своїми спогадами про трудову діяльність, організацію відпочинку й оздоровлення автотранспортників та членів їх сімей, яку протягом багатьох років проводила обласна галузева профспілка спільно з керівниками та профспілковими організаціями автотранспортних підприємств області.

На зустрічі було відзначено роботу одного з кращих оздоровчих закладів нашого краю – оздоровчого комплексу «Водограй». За підсумками оздоровлення дітей влітку 2019 року і особистий внесок у проведення цієї роботи директор комплексу Наталія Собеніна нагороджена Почесною грамотою Закарпатської облпрофради (голова Володимир Фленько), яку їй вручив голова облорганізації профспілки, член президії облпрофради Олександр Воронін.

На фото:

- під час нагородження (зліва направо): Ярослав Фейцарук, Олександр Воронін, Василь Лешко, Михайло Данайканич, Мікловш Коссей.

- голова обласної організації профспілки автотранспортників Олександр Воронін вручає нагороду облпрофради за успіхи в оздоровленні дітей директору оздоровчого комплексу "Водограй" Наталії Собеніній.

- фото на згадку. 

 

P1180853

 

P1180849

              

                                                                                  

 

Фото автора

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради