Олександр Яцунь подякував ФПУ та її членським організаціям за солідарну підтримку акції освітян

А18

«Масова акція протесту профспілки освітян столиці проходила на одному подиху, - зазначив Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь.- До людей вийшли народні депутати-представники всіх фракцій (окрім «За життя»). Важливо,що Святослав Вакарчук публічно пообіцяв переглянути пропозиції «Голосу» до законопроекту « Про повну загальну середню освіту».

Голова профільного комітету Сергій Бабак завірив, що комітет докладе всіх зусиль щодо передбачення підвищення оплати праці педагогічним, науково-педагогічним і непедагогічним працівникам в державному бюджеті-2020.

Народні депутати Вадим Івченко і Ірина Геращенко, а також голова постійної комісії з питань освіти Київради Ганна Старостенко висловились за підтримку вимог протестуючих.

Багатотисячна громада освітян і студентів одностайно схвалила резолюцію і проголосувала за подальші активні дії (якщо депутати і чиновники проігнорують справедливі вимоги людей освітянської праці).

Особисто захоплююсь профспілковою принциповою позицією освітян Києва, колег з ФПУ, Міськпрофради, обласних і міських організацій освітянської профспілки (окрему подяку розмістимо на сайті) та інших представників громадянського суспільства.

Попереду довга «дорога в дюнах» і ми впевнені в своїх силах,в  солідарних діях, а значить-подолаємо несправедливість»

Прес-центр ФПУ

Архiв