DSC 0047

 

 

Сучасний профспілковий рух потребує лідерів нової формації, фахівців компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

В цьому і полягає завдання Школи молодого профактивіста Федерації профспілок Вінницької області, засідання якої відбулося 29 жовтня п.р.

Відкрила і вела засідання Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації профспілок області.

Заступник голови обласної організації профспілки працівників державних установ Валентина Ольшанецька, головний правовий інспектор праці Вадим Шевчук та головний спеціаліст з організаційної роботи Апарату ФПО Аліна Трохименко, спілкуючись із слухачами, наголосили, що наразі необхідно залучати енергійну молодь з чіткою громадянською позицією до керівництва профспілковими ланками різних рівнів.

Підбиваючи підсумки роботи Школи молодого профактивіста, С.Анпольська наголосила, що на часі розробка і нової ідеології молодіжного профспілкового руху, яка б відповідала новим викликам сьогодення.

Крім того, необхідно зберігати і розвивати досягнуті результати: продовжити роботу з навчання молодих та сприяти встановленню більш міцних зв'язків профактивістів з галузевими організаціями Федерації профспілок області.

 

DSC 0036

 

DSC 0038

 

Федерація профспілок Вінницької області