logo-06

 

Шановні колеги - зв'язківці!

 

Від імені Профспілки працівників зв’язку України щиро вітаю вас з галузевим професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Сьогодні наша галузь представляє собою національну інформаційно-телекомунікаційну інфраструктуру, яка є невід'ємною складовою і важливим чинником сучасного суспільного життя, є основою для розбудови інформаційного простору, галузь, технічний розвиток якої визначає і впливає на міжнародний імідж і обороноздатність країни, є одним із критеріїв його розвитку та цивілізованості, а можливість новітніх технологій помножена на інтелект людини праці розширюють сферу комунікації, забезпечують інформатизацію нашої держави.

Вона є унікальною тому, що єднає континенти, країни і народи, вона скорочує відстані і об'єднує серця людей.

У день професійного свята дякую ветеранам галузі, які своєю самовідданою працею розбудовували галузь і нинішньому поколінню зв'язківців, які гідно продовжують їх славні традиції. Упевнений, що професіоналізм і кращі традиції трудових колективів дозволять нам і надалі примножувати науково-технічний потенціал галузі, збільшуючи спектр і якість послуг для населення та народно господарчого сектору. Адже від нашої з вами надійної і ефективної роботи залежить не тільки гідне існування держави, а й якість життя кожного громадянина нашої країни.

Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та зв'язку здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі, втілення у життя всій мрій і сподівань!

 

 

З повагою

 

Голова Профспілки

працівників зв'язку України                                         М.Стародуб