IMG 5989

 

14 листопада в Навчально-методичному центрі відбувся Форум профактиву первинних профспілкових організацій студентів. Захід став вже традиційним і проводиться кожного року Чернігівською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України.

 

Форум розпочався з презентації досягнень кожної профспілкової організації за останній період. Присутні побачили яскраві відеоролики та слайди, почули мотивуючі виступи про студентські ініціативи.

 

Далі на молодь очікував міні-тренінг від викладача Центру Віталія Копиша, який стосувався важливості поєднання профспілкових цінностей та цінностей сучасної молоді, поняття корпоративної культури та ролі лідера в організації. Була і практика у вигляді гри-катастрофи, проведення якої допомогло сформувати певні рекомендації для покращення горизонтальних комунікацій в профкомах.

 

 IMG 5975

 

Однією з “родзинок” Форуму став профспілковий навчальний квіз, організований через популярний мобільний застосунок “Kahoot”. Питання командної вікторини стосувалися історії та основ профспілкового руху, студентського життя, масової молодіжної культури, деяких Конституційних та Статутних норм. Переконливу командну перемогу отримали представники Національного університету “Чернігівський колегіум”.

 

Наприкінці заходу учасників ще раз привітала з прийдешнім Міжнародним днем студента голова обласної організації Профспілки Тетяна Матвеєва. Приємним доповненням до привітань стали цінні та корисні подарунки для кожної первинної профспілкової організації.

 

Міні-тренінг та квіз проведено в розвиток проекту “Популяризація профспілкових цінностей в молодіжному середовищі Чернігівської області України”, що реалізується за підтримки Данської профспілки 3F.

 IMG 6020

 

Віталій Копиш,

керівник Центру освіти дорослих "Перспектива" Навчально-методичного центру

Федерації профспілкових організацій Чернігівської області