Изображение 559

Профспілка працівників нафтової і газової промисловості України провела 17 грудня засідання Центральної ради, на розгляд якої винесено низку внутріспілкових питань та вдосконалення соціального діалогу на підприємствах галузі.

Майже в повному складі члени Центральної ради долучились до солідарної акції профспілок в умовах лібералізації трудового законодавства та наступу на права профспілок біля Верховної Ради України та на підтримку законопроектів Трудового кодексу України № 2410, Кодексу України про працю № 2410-1.

Серед питань порядку денного були такі важливі для спілчан питання як внесення змін до Статуту, обговорення організаційних перетворень та підготовка до проведення звітів і виборів в Укрнафтогазпрофспілці.

Изображение 546

Окремим питання порядку денного, з підтримкою одноголосно відповідної постанови було «Про завдання організацій Укрнафтогазпрофспілки у зв’язку з розглядом у Верховній Раді України проектів Трудового кодексу України.

Центральна рада одностайно підтримала позицію Федерації профспілок України щодо неприпустимості антиконституційного згортання трудових і профспілкових прав, руйнування соціального діалогу під час внесення змін до трудового законодавства України. Прийняті також рішення про організацію збору підписів на підтримку проектів Трудового кодексу №2410 та 2410-1, а також проведення низки організаційних заходів спрямованих на недопущення протиконституційного звуження обсягу і змісту трудових і профспілкових прав працівників під час внесення змін до трудового законодавства України, обов’язкової участі членів Укрнафтогазпрофспілки у масових заходах, що проводитимуться під егідою ФПУ.

Изображение 554

Изображение 564

Изображение 554

 Укрнафтогазпрофспілка