Актуальні питання – в Профспілці працівників охорони здоров"я Закарпаття

мед 1

У сесійному залі Закарпатської обласної ради відбулося засідання обласного комітету профспілки працівників охорони здоров"я (голова Володимир Турок).

Нині у галузевій профспілці проходить звітно-виборна кампанія, яка відбувається у складних умовах реалізації медичної реформи, в ході якої набуває особливого значення захист соціально-економічних і трудових прав та інтересів спілчан. З цих питань облорганізацією профспілки підготовлено методичні рекомендації та інформаційні матеріали про діяльність галузевої профспілки. Про це інформував учасників зібрання експерт з врегулювання соціально-трудових відносин - заступник голови облорганізації профспілки Тіберій Лукач.

З інформацією про підсумки спортивної, культурно-масової роботи, оздоровлення дітей виступив голова обласної організації профспілки Володимир Турок. Кращі організатори цієї роботи отримали відзнаки ФПУ, Закарпатської облпрофради та обласної організації профспілки працівників охорони здоров"я, які їм вручили заступник голови облпрофради Василь Захарець та профспілковий лідер галузі, член Ради ФПУ Володимир Турок.

Зокрема, за підсумками Всеукраїнського огляду оздоровлення дітей Закарпатська обласна організація профспілки працівників охорони здоров"я нагороджена Почесною Грамотою Федерації профспілок України у номінації "Здорові діти – майбутнє країни"

На фото:

у президії зібрання;

заступник голови облпрофради Василь Захарець вручає нагороду ФПУ Магдалині Руснак;

мед 2

голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок (ліворуч) нагороджує голову Тячівської районної профорганізації Василя Йовдія;

мед 5

у сесійному залі Закарпатської обласної ради - профактивісти профспілки охорони здоров’я;

мед 4

Фото автора