Змагання інтелектуалів

chto1

26 листопада 2019 року традиційно був проведений турнір з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед команд профспілок Харківської області. Його організаторами, як завжди, стали Об’єднання профспілок Харківської області, членські організації ОПХО та Молодіжна рада ОПХО.

В ювілейному, десятому, турнірі взяли участь 19 команд від профспілкових організацій підприємств, організацій та установ Харківської області, які представили 15 членських організацій ОПХО.

Високі результати показали команди «Турбоатом» (АТ «Турбоатом»), «Еврика» (ДП «Харківський регіональний науково-виробничий Центр стандартизації, метрології та сертифікації»), «СУММАМЕД» (Харківський Національний медичний університет), «Енерджайзер» (ДП Завод «Електроважмаш»). 3-е місце в запеклому змаганні завоювала команда «Кооперативний коледж» профспілкової організації Спілки споживчих товариств «Кооперація Харківщини», 2 місце - команда «Промінь» профспілкової організації ПАТ «ХМЗ «Світло шахтаря». Переможцем турніру з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед команд профспілок 2019 року стала команда «Домкрат Гагаріна» первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Матвійчук С.О.провідний інспектор відділу організаційно-статутних питань та зв'язків з членськими організаціями ОПХО.

chto6

Об’єднання профспілок Харківської області