Не виживати, а нормально жити-

IMG 0741

до цього нині прагнуть всі жителі нашої області. І це просте прагнення візуалізовано   у Територіальній тристоронній соціально-економічній Угоді між Рівненською обласною державною адміністрацією, обласною радою, об’єднанням роботодавців та Федерацією профспілок Рівненської області на 2018 -2020 роки.

Виконання зобов’язань цього важливого документу –це і є реальне поліпшення нашого з вами життя в усіх його аспектах: від збільшення доходів держави і наших власних до будівництва в області нових підприємств, доріг, шкіл і спортивних майданчиків.

Днями відбулось   підведення підсумків виконання Угоди за 9 місяців н. р. Для цього на засідання Територіальної тристоронньої соціально – економічної ради прийшли представники всіх сторін, відповідальні працівників департаментів ОДА, облради, члени президії ФПО, роботодавці.

Владу представляв директор департаменту соціального захисту населення РДА Олексій Шамак. Роботодавців - Голова Об’єднання роботодавців Володимир Боярчук.

Інформація, з якою виступив голова Федерації профспілок області Микола Шершун, який він вів засідання, була менш мажорною, а більш критичною.

IMG 0747

Тамара Стецюк