24.01

24 січня ц.р. в Миколаївській обласній раді профспілок відбулася зустріч членів Президії облпрофради з народним депутатом України Олександром Гайду та помічниками народних депутатів Ігора Копитіна (Бурда І. та Мартиченко В.) та Ігора Негулевського (Поліщук О.) з метою обговорення ситуації, що склалася навколо законопроектів №2681 та №2708.

Зустріч відкрив голова Миколаївської облпрофради Юрій Толмачов.

Він висловив рішучий протест безпрецедентному наступу на трудові права працівників та профспілок у зв’язку з реєстрацією у Верховній Раді України, ініційованих Урядом України та групою народних депутатів України від Політичної партії «Слуга народу», проєктів законів «Про працю» (реєстр.№ 2708) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок)» (реєстр.№ 2681).

Народному депутату України Олександру Гайду, помічникам народних депутатів було вручено Звернення до народних депутатів Миколаївщини від Президії Миколаївської облпрофради – не голосувати за вищевказані законопроекти, не допустити ліквідації системи правового та соціального захисту працівників.

Миколаївська облпрофрада