fpu flag

 

До лав Федерації профспілок Рівненщини під час IV засідання ради ФПО ввійшла нова галузева організація – Рівненська обласна організація профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України, що стало добрим початком на шляху до консолідації всіх профспілчан під одним профспілковим крилом. А вже в п’ятницю, 5 липня, відбулися установчі збори реорганізованої Державної сільськогосподарської інспекції в Рівненській області, яку очолює Анатолій Козаченко, на яких більшістю голосів було створено нову профорганізацію та обрано профспілковий комітет. Отож ряди галузевої профспілки АПК, під керівництвом Віктора Грибка та, загалом, і Федерації профспілок Рівненщини поповнилися ще 149 профспілковцями.

Голова Федерації профспілок області Микола Шершун, який взяв участь у зборах, зауважив, що саме цілісність і єдність всіх профспілчан дає могутність і силу профспілковій справі та є однією з пріоритетних в роботі Федерації профспілок області.

         Ми й надалі співпрацюватимемо з організаціями і установами, які, на сьогодні, поза профспілковим членством, - наголосив він, з тим, щоб розширити профспілчанський вплив на життя їх трудових колективів. До речі, тривають перемовини з великими бюджетоутворюючими підприємствами Рівненщини, щодо узгодження спільних дій в процесі підготовки та підписання нової Регіональної угоди.

Федерації профспілок області має намір посилити консолідацію щодо соціального захисту краян, залучивши до співпраці такі великі профспілкові осередки як профоб'єднання: Рівненської АЕС, ВАТ «Рівне Азот», ПАТ «Рівнеобленерго» та інші.

 

 

Профінформцентр Федерації профспілок Рівненської області