89386399 3148655185144599 4965933374813241344 n

Запорізькою обласною радою профспілок 04 березня поточного року проведено семінар для профспілкового активу Більмацького району Запорізької області, у якому прийняли участь 72 представника галузевих профспілок.

Вела семінар голова координаційної ради району, голова районної організації профспілки працівників АПК Людмила Дворецька.

Начальник відділу з питань соціально-економічного захисту трудящих обласної ради Тамара Белескова висвітлила питання дій профспілок щодо захисту прав трудящих, реформування трудового законодавства в Україні: нові виклики та можливості, значення колективних договорів в житті профспілки та активних дій профспілок.

88087923 632880010847076 1507412870969688064 n

Головний технічний інспектор праці Запорізької облпрофради Микола Чос розповів про актуальні питання охорони праці та новий порядок розслідування нещасних випадків, практику його застосування

Марюха Людмила Олексіївна – страховий експерт Більмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України висвітлила питання атестації робочих місць.

Профкурси Запорізької облпрофради