P1190172

Пленум Закарпатської обласної профспілкової організації працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг задовольнив заяву про звільнення Галини Сваричевської  з посади голови облпрофорганізації торгівлі.

            45 років працювала Галина Іллівна на цій посаді в галузевій профспілці. Теплі слова вдячності за багаторічну працю прозвучали на зібранні від профспілкових активістів, а також голови Профспілки галузі Тетяни Ясько та голови Закарпатської облпрофради Володимира Фленька, які вручили їй нагороди ЦК Профспілки та Федерації профспілок України.

            Головою обласної профспілкової організації працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг обрана Наталія Кузьма, яка працювала майстром виробничого навчання, викладачем Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технології харчування, була обрана членом профкому.

            На завданнях профспілкових організацій галузі та регіону щодо соціально-економічного захисту працюючих акцентували увагу у своїх виступах Тетяна Ясько і Володимир Фленько.

            На фото:

        в президії зібрання;

        учасники пленуму галузевої профспілки

P1190187

Фото автора

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради