IMG 7306

 

13 липня 2013 року в ТОВ «Зоря» Покровського району Дніпропетровської області відбулося свято врожаю – обжнивки. В господарстві на площі майже 2000 га, з якої 1630 га озимої пшениці, зібрано майже 10 000 тонн зерна ранніх зернових культур. Досягнуто урожайності озимої пшениці по 50,7 цнт/га та озимого ячменю по 52,3 цнт\га. І це в зоні ризикового землеробства, майже на пісках.

Головними чинниками успіху є мудрість, знання технології землеробства, досвід генерального директора Пучки Анатолія Давидовича, професіоналізм, відданість справі спеціалістів та працівників товариства. Чітко, як один механізм, працювали усі ланки збирального комплексу.

На святі відзначено кращих : тракторну бригаду №2 (бригадир ГорбаньО.В., агроном Загорулько М.Г) , тракторну бригаду №1 (бригадир Шаповал П.І., агроном Тимченко С.І.), авто гараж на чолі з Гелетієм А.І., колективам механізованих токів ( Слободян Е.В., Жмурко Л.Б., Меркотун П.М.).

Привітав працівників ТОВ «Зоря» і усіх жителів села Гаврилівки з ваговим короваєм і вручив нагороди начальник департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Дніпропетровської обласної державної адміністрації Удовицький В.О.

Учасників святкових зборів привітали та вручили почесні грамоти голова Покровської райдержадміністрації Кузьменко О.В., голова Центрального комітету Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Тельних А.П. Генерального директора ТОВ «Зоря» Пучку А.Д. визнано кращим соціальним партнером профспілки в галузі.

Для усіх учасників жнив знайшлися добрі слова подяки, цінні подарунки, грошові премії. Для нагородження кращих в господарстві виділено більше як 110 тис. гривень.

 16 червня 2013 р. в с.Гаврилівка ТОВ «Зоря» почало розраховуватися з пайовиками. В рахунок орендної плати вони отримують добірне зерно.

Трудові здобутки працівників ТОВ «Зоря» є фундаментом соціального розвитку села. Так, за рахунок коштів товариства в с. Гаврилівка проведено капітальний ремонт дитячого садка, спортивного залу в Будинку культури, проведено реконструкцію стадіону. Почалися роботи з ремонту асфальтового покриття доріг в селі та реконструкція вуличного освітлення. В 2013 році розпочато будівництво церкви та меморіального комплексу.

Гаврилівський Будинок культури зайняв перше місце в районі на фестивалі народної творчості, а духовий оркестр має звання "народного."

Недарма в народі кажуть: « буде хліб – буде і пісня».

Жителі та сільські трудівники с. Гаврилівка на Покровщині своєю наполегливою працею будують своє майбутнє і щасливе майбутнє своїх дітей.

 

Головний спеціаліст Дніпропетровської облпрофорганізації працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей     Карнаух А.В.

 

   Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання

IMG 7357

IMG 7347

 

IMG 7368