slide 2 09

За повідомленням Атомпрофспілки, на засіданні профспілкового комітету Южно-Української АЕС було прийнято рішення про виділення 200 тисяч гривень КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» для придбання вкрай необхідних засобів захисту для персоналу інфекційного відділення, приймального покою та реанімаційного відділення. До списку увійшли медичні окуляри, одноразові захисні костюми, бахіли, маски класу FFP-3, тест-системи для виявлення антигенів вірусу грипу «А» та «В».

У той час, як тривав пошук необхідних засобів захисту і оформлення документів, на ЮУАЕС шили маски власними силами. За кошти профкому ЮУАЕС були придбані декілька рулонів тканини, а працівники підрозділів, де на балансі є швейні машинки, виготовляли маски. Щодня їх відшивають приблизно 200 штук і передають у відділ охорони здоров’я ЮУАЕС. Звідти розподіляють за заявками цехів і роздають персоналу. Загалом, за інформацією голови Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок Сергія Сніткова, кількість пошитих масок перевищить 5 тисяч штук.

2e42f59cb4b841649702d 09

за повідомленнм Управління інформації та громадських зв’язків ЮУАЕС