IMG 8090 17710

Київська міська рада профспілок звернулася до Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. та Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. з приводу можливого секвестру Державного бюджету України на 2020 рік та недопущення зменшення фінансування аграрної науки.

      У своєї зверненнях Київська міськпрофрада наголосила на необхідності збереження повноцінного фінансування Національної академії аграрних наук України, Національного фонду досліджень, забезпечення грантової підтримки наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, підтримки розвитку пріоритетних напрямів наукових досліджень, підтримки пріоритетних напрямів наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок у закладах вищої освіти.

До теми:

Аграрна наука в Україні відчуває гострий дефіцит фінансування. На сьогоднішній день установи НААН не отримують від держави необхідних на розвиток аграрної науки коштів. Молоді науковці отримують мізерні зарплати, у той час дослідна галузь перебуває практично на самофінансуванні.

Детальніше

Київміськпрофрада