images

Укрнафтогазпрофспілка повідомила ФПУ про дії на підтримку спілчан в умовах протиепідемічного карантину.

У листі зазначено: через запровадження тривалого протиепідемічного карантину на всій території України, пов’язаного з поширенням випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, багато працівників галузі, членів нашої Профспілки потрапили у складні життєві, передусім матеріальні умови.

Центральна рада Укрнафтогазпрофспілки розуміючи проблеми, з якими зіткнулися найбільш вразливі категорії трудівників, інваліди, одинокі матері (батьки), багатодітні сім’ї, працівники, які виховують дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства підприємств нафтогазової галузі, члени їх сімей, пенсіонери а також працівники об’єктів культурно-соціальної сфери, що перебувають у вимушених простоях, неоплачуваних відпустках, медичні заклади, з якими співпрацюють наші підприємства та у яких обслуговуються працівники галузі, члени Укрнафтогазпрофспілки ініціювала збір пропозицій щодо можливих заходів підтримки зазначених вразливих категорій з зазначенням регіонів та орієнтовної кількості таких працівників, державних, комунальних медичних закладів, соціально-культурних об’єктів, забезпечення їх обладнанням, матеріалами, медикаментами, засобами знезараження, критично важливими в умовах боротьби з поширенням епідемії.

Укрнафтогазпрофспілка