214475

Київська міська рада профспілок звернулася до Президента України та Уряду з вимогою призупинити деструктивну трансформацію  структури Державного концерну «Укроборонпром». Забезпечити збереження авіаційної промисловості та її флагмана  – ДП «Антонов»

У своїх зверненнях до Президента України та Кабінету Міністрів України Київська міськпрофрада наголосила, що доленосний для обороноздатності  та національної безпеки України документ, який містить низку потенційних ризиків для авіаційної промисловості –  «Аналіз корпоративного управління та рекомендації щодо запровадження цільової моделі корпоративного управління», який оприлюднений  ДК «Укроборонпром»,  готувався без участі фахових спеціалістів цієї галузі.

Київська міська рада профспілок Київська міськпрофрада вимагає від Президента та Уряду: виключити ДП «Антонов» з переліку підприємств, що підлягають корпоратизації та приватизації. Заборонити на законодавчому рівні його подальшу приватизацію. Забезпечити збереження колективу професіоналів підприємства, робочі місця, соціальний захист працівників.

    Детальніше

       Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

Київміськпрофради