01

Дніпродзержинській об’єднаній організації для профспілкової організації Комунального некомерційногое підприємства Кам’янської міської ради «Міський консультативно-діагностичний центр» КНП КМР "МКДЦ" з Резервного фонду Атомпрофспілки було виділено 100000 грн.

За ці кошти для забезпечення безпеки наших медпрацівників та запобіганню захворюваності, спричиненого коронавірусом, були придбанні та передані медикам МКДЦ засоби індивідуального захисту: костюми з бахілами-10шт, медичні маски-2500 шт., респіратори FFP3 з клапаном - 300 шт., захисні медичні окуляри-120 шт, захисні екрани-10 шт., рукавички нітрилові-300шт, бахіли-1000 шт., антисептик для рук 1л- 31 флакон, інфрачервоні безконтактні термометри ZDR-100 - 3 шт.

Колектив та адміністрація КНП КМР "МКДЦ" висловлює щиру вдячність ЦК Атомпрофспілки за надання фінансової допомоги для недопущення поширення коронавірусної інфекції, збереження життя, здоров’я та турботу про безпеку медпрацівників МКДЦ.

Нагадуємо, 14 квітня 2020року Президією ЦК Атомпрофспілки було прийнято рішення про надання безповоротної фінансової допомоги профспілковим організаціям медичних закладів, в яких працюють члени Атомпрофспілки.

Оксана Козицька,

член ЦК Атомпрофспілки