REST

 

Для профспілок літо є гарячою порою. А особливо для робочих груп, які було створено з ініціативи Федерації професійних спілок Рівненської області.
Дві робочі групи, до складу яких входять представники всіх відомств, які причетні до організації цьогорічного оздоровлення, проводять перевірку таборів Рівненської області. Групи, за участю заступників голови ФПО Марії Рожко та Миколи Сірука, вже побували у таборах «Чайка» і «Хрінники» у с. Хрінниках,  «Електронік», «Джерельце», «Сигнал» та «Експрес» у с. Олександрії, «Веселка» у Радивилівському районі та «Берізка» у Дубенському. Об’єктом перевірки є всі складові оздоровлення. Це і умови оздоровлення, і якість питної води, і відповідність харчування до вимог дитячого споживання.
Робочі групи також побували та познайомились з умовами перебування дітей у профспілковій оздоровниці «Горинь», що у Степані Сарненського району, та  ДСОК «Агатівка», «Корчагінець», які знаходяться у  Гощанському та  Острозькому районах області.
Візити у дитячі санаторно-оздоровчі комплекси  не заважають відпочинку, а навпаки допомагають виявити недоліки та оперативно їх усунути.
Отож перевірка таборів триває. А підсумки оздоровлення будуть підбиті за кінцевими результатами.


Прес-служба
Федерації професійних спілок
Рівненської області