29 липня відбулось чергове засідання президії Федерації профспілок Рівненської області, на якому розглядались питання внутріспілкового життя Федерації. Зокрема, члени президії заслухали та обговорили питання обласного огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію дитячого оздоровлення та положення про нього. Доповідала про це питання заступник голови Федерації профспілок Марія Рожко. Вона представила на розгляд членів президії інформацію про стан оздоровлення та відпочинку дітей області у 2013 році. Члени президії заслухали питання мотивації вступу нових членських організацій до ФПО та галузевих профоб’єднань. За цими основними питаннями було прийнято відповідні постанови.

 

Президія Федерації профспілок області обрала Марію Рожко представником від ФПО в установчих зборах з обрання громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Рівненській області, ухвалила текст Меморандуму про співпрацю профспілок Рівненської області та Рівненським регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння» молодіжному житловому будівництву. Підписати Меморандум президія доручила голові ФПО М.Х. Шершуну.

 

У роботі президії також взяв участь та виступив перший заступник голови громадської ради при ОДА О.І. Чеберак. Як координатор мережі «Соціальна альтернатива» він запросив присутніх голів галузевих профоб’єднань до участі у Грантовій програмі Міжнародної бізнес асоціації «Підвищення організаційної спроможності інститутів громадянського суспільства та громад України». На думку О.І. Чеберака, участь у цій програмі стане у пригоді всім учасникам соціального діалогу для його подальшого розвитку.

 

Прес-служба
Федерації професійних спілок
Рівненської області