1 20200731 1132273021

Делегація Криворізького міськкому Профспілки металургів і гірників (ПМГУ) на чолі з його керівником Анатолієм Макаренком побувала в підрозділах Центрального гірничо-збагачувального комбінату. 

Профспілкові працівники зустрілися з генеральним директором підприємства Дмитром Шевчиком, головою профкому первинки ПМГУ Дмитром Васильченком, ознайомилися з сучасними виробничими технологіями, що сприяють випуску затребуваної на міжнародному ринку продукції, а також побачили, у яких умовах трудяться гірники, члени нашої профспілки.

І на Глеюватському кар’єрі, і на збагачувальній фабриці фахівцям міськкому продемонстрували, як удосконалюються соціальні стандарти підприємства, зокрема, покращується інфраструктура соціальних об’єктів, санітарно-побутових приміщень комбінату.

Вразив рівень автоматизації обладнання на новій дільниці збагачувальної фабрики: мінімум ручної праці, а точність бездоганна.

Медпункт кар’єру оснащений за останнім словом техніки. А чистота та охайність території свідчать про велику роботу з благоустрою в кожному цеху.

 

Оксана Шахмоть,

головний спеціаліст міськкому з інформаційної роботи