dolg po zarplat kak 0 

10 серпня 2020 року голова Харківського обласного комітету Укрелектропрофспілки Микола Кригін взяв участь в телефонному інтерв’ю для передачі «Про головне» Харківського обласного радіо. Темою розмови була ситуація на підприємстві «Електроважмаш» та ролі Профспілки у вирішенні питань затримки виплати заборгованості із заробітної плати.

Зокрема, голова Харківського обласного комітету Профспілки Микола Кригін зазначив про заходи, які були вжиті профспілковою стороною для вирішення питань ліквідації заборгованості із зарплати, очікуваних результатів від проведеної роботи. Було акцентовано увагу на ролі трудового колективу в житті підприємства та кадрової політики на підприємстві. Порушувалися питання рівня та своєчасності виплати заробітної платні, кредиторської та  дебіторської заборгованості підприємства. В радіоінтерв’ю голова обласного комітету Профспілки висловив своє бачення виходу підприємства із складної ситуації, ролі органів виконавчої влади в функціонуванні державних підприємств області, майбутньої приватизації заводу тощо.

В радіопередачі також брали участь начальник управління розвитку промисловості Харківської ОДА Володимир Міщенко та начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці в Харківській області Марина Кочукова.

Більш детальна інформація про радіопередачу за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=C_hBgc4d1r0&feature=youtu.be

Проскурня О.О.