АТО
Фотоконкурс проводиться з метою популяризація фотомистецтва серед членів Атомпрофспілки, підвищення творчої активності та культурного рівня, обміну досвідом між ентузіастами і новачками, пропаганди атомної енергетики, як екологічно безпечної для людини та довкілля. Визначення переможців відбудеться за тематичними розділами:
1. «E=mc2» (популяризація і пропаганда атомної енергетики та промисловості - машини та обладнання, репортажне фото, фото на робочому місці).
2. «Власний вимір» (все про захоплення людей).
3. «Енергія молоді – 20 років ОМА» (фото з будь-якого заходу ОМ Атомпрофспілки, фото із символікою ОМ Атомпрофспілки).
4. «Аtom-covid-19» (фото, пов’язані із перебуванням на карантині, розвагами в цей час, цікаві селфі у масці).
5. «Заради цього я живу» (ваші цінності, діти, родина, батьківщина).
До участі у фотоконкурсі запрошуються усі члени Атомпрофспілки. Усі роботи надсилати до 25 жовтня 2020 року на електронну адресу організацій молоді первинних профспілкових організацій своїх підприємств. Для всіх інших ППО/ООП – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
За додатковою інформацією про участь та умови фотоконкурсу звертатися до голови культурно-масової роботи ЦР ОМ Атомпрофспілки Ганни Кужелєвої за номером телефону +380988204732
Положення про VI Фотоконкурс за посиланням:

Профспілка працівників атомної енергетики та промисловості України