P9100518

10 вересня 2020 року відбулася звітно-виборча конференція Чернігівської обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації.

У своєму звіті очільниця профспілкової організації Віра Михайлівна Брожко оголосила результати роботи, розповіла про досягнення, здобутки і проблемні питання з якими організація стикалася протягом звітного періоду.

Окремо хочеться відзначити роботу організації в сфері захисту прав працівників, охорони праці, колдоговірної роботи та оздоровлення дітей, а також високій професіоналізм очільниці обласної профспілки Віри Михайлівни Брожко.

Серед запрошених у Конференції взяв участь голова Федерації профспілкових організацій (ФПО) Чернігівської області Ігор Іванович Москаленко. У своїй вітальній промові очільник Федерації висловив свою готовність до подальшої плідної співпраці, нагадав про створений у ФПО Центр правової допомоги і закликав звертатися у разі необхідності задля отримання фахової допомоги з метою захисту прав та інтересів працівників – членів профспілок.

P9100546

За результатами конференції головою Чернігівської обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації було обрано Губар Олену Василівну.

Голова Правління Чернігівської облспоживспілки Анатолій Мирошниченко та голова ФПО Ігор Москаленко подякували Вірі Михайлівні Брожко за плідну багаторічну співпрацю, відданість своїй справі, активну профспілкову і життєву позицію та побажали міцного здоров’я, оптимізму, миру і добра.

P9100528

 Чернігівська обласна профспілкова організація працівників споживчої кооперації