DSCN1300

27 серпня 2013 року Президією Ради обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району вкотре було організовано та проведено кущові спортивні змагання серед збірних команд первинних профспілкових організацій соціального захисту населення та територіальних центрів соціального обслуговування Маневицького, Ківерцівського, Луцького, Рожищенського районів та м.Нововолинська.

         Відкриття змагань відбулось в урочистій обстановці. З вітальним словом до учасників звернулись голова обласної Профспілки Микитюк Г.П. та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України, майстер спорту Радянського Союзу Клімашевська О.М., які зазначили, що високі трудові результати досягаються у колективах, де запроваджено здоровий спосіб життя та організовується спортивне дозвілля.

Майже 60 учасників змагань виборювали призові місця з наступних видів спорту: естафета, дартс, армспорт, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату.

         У змаганнях із шашок, армспорту та дартсу І місце виборола команда Маневицького району, гирьового спорту – команда м.Нововолинська, естафети – команда Луцького району, а у найгострішому протистоянні – змаганні з перетягуванню канату впевнену перемогу здобула команда Луцького району.

         Отже, за підсумками змагань перше загально-командне місце посіла команда Маневицького району (голови первинних профспілкових організацій Хомич Н.К., Нацерук Т.В.), друге місце виборола команда Луцького району (голови первинних профспілкових організацій Симонович Н.Л.,      Мартинюк І.М.), а «бронзу» здобула команда Ківерцівського району (голови первинних профспілкових організацій Кочетова І.М., Чиж Т.Б.). Переможці були нагороджені кубками та дипломами.

         За активну участь у спортивних змаганнях команди Рожищенського району (голова первинної профспілкової організації Панченко І.М.) та м.Нововолинська ( голова первинної профспілкової організації Супрун І.В.) були нагороджені Почесними грамотами та цінними подарунками.

Змагання відбулись на високому професійному рівні, де панувала боротьба, емоції, радість перемог і прикрість поразок, а про відповідальне відношення до змагань свідчив той факт, що у змаганні приймали активну участь начальник управління соціального захисту населення м.Нововолинська Волчанюк Н.Б., директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг м.Нововолинська Журавська В.М., заступник начальника управління соціального захисту населення Маневицької РДА Борисевич М.В.

         На завершення голова обласної Профспілки Микитюк Г.П. подякувала учасникам змагань за активну участь та відповідальне ставлення до заходу, а також теплі слова подяки були адресовані Клімашевській О.М. за організацію змагань та створену святкову атмосферу.

 

        

 

Волинська обласна організація профспілки працівників соціальної сфери України

 

DSCN1294

 

DSCN1309

 

 

DSCN1320

 

DSCN1325