2008 10 02 vs1b

Під такою промовистою назвою за ініціативою Івано-Франківської обласної ради та первинних організацій профспілки працівників нафтової і газової промисловості за сприяння громадської організації «Роса Карпат» заплановано у вересні відкрити виставку народної творчості працівників галузевих підприємств.

Із 15 серпня по 28 серпня 2013 р. був оголошений збір художніх виробів декоративно-прикладного мистецтва, авторами яких є працівники галузі.

Вишивка, картини, фотографії, різьба по дереву, кераміка, лозоплетіння, макети і т.д., і т.і. - все те, у що вкладено фантазію та майстерність Людини праці матиме шанс здобути нових глядачів та шанувальників Вашого таланту у старій Ратуші м. Івано-Франківська.

Урочиста презентація за участю авторів робіт відбудеться 3 вересня 2013 р. Працівники краєзнавчого музею обіцяли підготувати і свій особливий подарунок – історичну експозицію про видобуток нафти і газу на Прикарпатті!

Івано-Франківська обласна рада

Профспілки працівників нафтової і газової промисловості