seo-start-run

      

Нещодавно у спортивному комплексі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання обласна профспілка підприємств лісового господарства спільно з крайовою організацією ФСТ «Україна» при сприянні обласного управління лісового та мисливського господарства провели спартакіаду серед працівників держлісгоспу.

       Майже 300 її учасників виборювали призові місця у змаганнях з армреслІнгу, гирьового спорту, кульової стрільби, міні-футболу, перетягуванні канату.

      Найсильнішими у піднятті важкого гирьового снаряду (24 кг) стали: до 70 кг - Андрій Верстин, до 90 кг – Віталій Смук, понад 90 кг – Василь Месеренко ( у першій ваговій категорії та двох інщих відповідно працівники Рогатинського держлісгоспу та Галицького Національного природного парку). У впертій боротьбі з армреслінгу найкращим став Роман Маджарин з Ворохтянського держлісгоспу, другу та третю сходинку п”єдесталу поділили Василь та Михайло Нищей, працівники Делятинського держлісгоспу. Найвлучнішим у кульовій стрільбі виявився Василь Сеньків (Галицький Національний природний парк).

       Почесні нагороди з міні-футболу виборювали 16 команд лісівників області. Найкращу гру та майстерність продемонстрували спортсмени з Брошнівського держлісгоспу. Великий ажіотаж у вболівальників та учасників спартакіади викликали змагання з перетягування канату, де найуспішніше виступили також працівники Брошнівського держлісгоспу.

       В командному заліку пальму першості здобули працівники Галицького Національного природного парку. Призерами також стали працівники Брошнівського та Гринявського держлісгоспів.

       Найкращі спортсмени спартакіади нагороджені пам”ятними медалями, грамотами та грошовими винагородами.

 

Прес-служба Ради профспілок Івано-Франківської області