P1050445

 

 

ДП «Санаторій «Сонячне Закарпаття» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», який очолює заслужений лікар України Іван Немеш, - найбільша бальнеологічна оздоровниця нашого краю. Оточена лісовими масивами Карпатських гір на курорті Поляна, у зоні штучного рекреаційного лісосадопарку, з чистим цілющим повітрям, озером з поточною водою, сучасною лікувальною базою, ця профспілкова оздоровниця завжди користувалася значним попитом у тих, хто потребує лікування гастроентерологічного профілю.

 

Головним курортним фактором, багатством профспілкового санаторію є мінеральна вода «Поляна Квасова», яка нараховує близько 20 мікроелементів, в тому числі такі важливі, як бор і фтор. ЇЇ застосування для питного прийому допомагає зціленню від багатьох захворювань, а досвідчені лікарі   оздоровниці в процесі санаторно - курортного лікування     радять людям, як відновити своє здоров’я. З цією метою постійно вдосконалюється лікувально – діагностична база, яка оснащується медичною апаратурою і устаткуванням, є потужна водолікарня, питні бювети.   В оздоровниці – комфортне перебування хворих, здорове харчування, яким опікується шеф – кухар Віра Цуканова, діє кабінет лікувальної фізкультури, створена розгалужена система організації дозвілля – екскурсійної, культурно – масової та спортивної роботи.

 

За словами головного лікаря санаторію Івана Немеша, який вже 15 років працює на цій посаді (а усього у цьому санаторії 30 років), в ході літнього оздоровчого сезону щодня тут лікувалося понад 600 осіб. До кінця року 1,5 тисячі додаткових путівок в оздоровницю за рахунок Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності отримають ті, кому потрібно лікуватися.

 

Отже, профспілковий санаторій «Сонячне Закарпаття» працює на перспективу.

 

 

На фото:

 

- Голова облпрофради Іван Король (ліворуч) та головний лікар санаторію «Сонячне Закарпаття» Іван Немеш (в центрі) з відпочиваючими. 

- Прийом процедури.

- Майстриня своєї справи - шеф – кухар оздоровниці Віра Цуканова. 

- Питання оздоровлення обговорюють голова Закарпатської облпрофради Іван Король та головний лікар санаторію «Сонячне Закарпаття» Іван Немеш (праворуч).

 

Сергій Баранчиков

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

роботи Закарпатської облпрофради

 

 

IMG-3607

 

P1050442

 

P1050444