IMG 5079

У День знань голова Федерації профспілок області та його заступники відвідали школи Рівненщини. Вони роз’їхались у різних напрямках, однак візит кожного з них відбувся з єдиною ціллю, не тільки привітати школярів, їхніх батьків, учителів, а вивчити ситуацію загалом та як наслідок – звернути увагу на проблеми і знайти їх вирішення.

Микола Шершун побував у Клеванській ЗОШ № 1 Рівненської області. У своєму виступі у школі він наголосив на визначальному значенні її у житті людини, ролі вчителів у долі дітей, які подекуди визначають майбутнє. Ще зауважив, що вчителі не відчувають належної підтримки та соціального захисту з боку держави, а це її першочерговий обов’язок. У подарунок від нього дітям дістався ноутбук, який допоможе у навчанні та практичних заняттях.

Марія Рожко вітала школярів Висоцької середньої школи Дубровицького району. Вона з середини ознайомилась з ситуацією у цій школі, позитивними здобутками та проблемними моментами. Разом з привітанням діти отримали набір книг для бібліотеки від ФПО. Микола Сірук, у свою чергу, відвідав с. Новосілки Здолбунівського району, середню загальноосвітню школу. За його словами, там є як досягнення так і певні недопрацювання

Саме так, відвідування керівним складом ФПО шкіл 1 вересня показало, що аби шкільне життя дітей було безтурботним, як того дуже хочеться дорослим, потрібно зосередити увагу на проблемах, контролювати та допомогати у вирішенні певних ситуацій. Профспілки долучаються разом з іншими владними структурами та адміністрацією до цього, а саме через соціальний діалог.

Прес-служба

Федерації профспілок