IMG 0699

 

 

У Закарпатській дирекції УДППЗ «Укрпошта» адміністрація (директор Микола Ростов) разом з профспілковою організацією (голова Василь Гецко) постійно турбуються про залучення працюючих до масових занять фізкультурою і спортом. Ось уже 11 років проводиться обласна літня галузева спартакіада, в якій приймають участь команди усіх структурних підрозділів дирекції. В її проведенні завжди допомагає обласна рада ФСТ «Спартак» (голова Антон Яцина). Зв’язківці області успішно виступають на обласних міжгалузевих спартакіадах профспілок Закарпаття та Всеукраїнських галузевих спартакіада «Укрпошти».

Інтерес до ХІ - ї обласної галузевої спартакіади, яка відбулася в м. Хуст, додавав той факт, що її переможці діставали право захищати честь області на Всеукраїнській спартакіаді зв’язківців, яка відбудеться в м. Алушта в Автономній Республіці Крим. Команди – учасниці, які вийшли на парад відкриття у гарній спортивній формі, численних уболівальників привітали із святом спорту і здоров’я заступник директора Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Сичевський, голова обласної профспілкової організації Василь Гецко та голова облради ФСТ «Спартак» Антон Яцина.

В кожному виді спорту за програмою спартакіади точилася напружена спортивна боротьба, були показані високі результати. Серед жінок віком до 35 років дистанцію 500 метрів легкоатлетичного кросу найшвидше подолала Тетяна Ілиник (Закарпатська дирекція), а в категорії понад 35 років – Олена Гандера (ЦПЗ №2 м. Хуст). У чоловіків на 1000 - метровій дистанції найкращий час в категорії до 35 років показав Руслан Попугаєв (Закарпатська дирекція), а серед спортсменів віком понад 35 років – Микола Веклюк з Хуста.

У гирьовому спорті у ваговій категорії до 70 кг. переміг Микола Веклюк (ЦПЗ №2 м. Хуст) , до 90 кг. - Михайло Штеля (Ужгородський поштамт), понад 90 кг. - з найкращим результатом - 100 підйомів - відомий спортсмен Віталій Рачок (ЦПЗ №2 м. Хуст). Чемпіонами змагань з армрестлінгу стали: у ваговій категорії до 70 кг. – Микола Веклюк (ЦПЗ №2), до 90 кг. – Микола Папарига   (ЦПЗ №2), понад 90 кг. - Микола Стрєльніков (Ужгородський поштамт). В шашках кращими були Мар’яна Данюк та Андрій Чайка (ЦПЗ №2 м. Хуст), в настільному тенісі - Лариса Мамчур (Закарпатська дирекція) та Іван Чіка (ЦПЗ №3 м. Іршава).

В командних змаганнях з гирьового спорту, армрестлінгу та шашок перемогли спортсмени ЦПЗ №2 м. Хуст, а в настільному тенісі – Закарпатської дирекції. Ці дві команди розділили між собою перше місце у легкоатлетичному кросі.

За підсумками усіх видів спартакіади головна суддівська колегія, яку очолював Юрій Мошак, присудила перше загальнокомандне місце команді ЦПЗ №2 м. Хуст. На другому місці – команда Закарпатської дирекції, на третьому – Ужгородського поштамту. Призери в загальнокомандному заліку, окремих видах та індивідуальній першості отримали кубки, медалі та почесні грамоти організаторів – адміністрації (директор Микола Ростов) та профспілкової організації (голова Василь Гецко).

 

 

На фото:

Хто сильніший в армрестлінгу?

На змаганнях з гирьового спорту.

Голова профкому ЦПЗ № 2 м. Хуст Ольга Курта отримує кубок за перемогу в загальнокомандному заліку   від голови обласної профспілкової організації Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василя Гецка.

 

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

роботи Закарпатської облпрофради

 

IMG 0721

 

IMG 0786