58424212

 

Микола Шершун побував з робочою поїдкою у профспілковому санаторії «Горинь», що у смт. Степань Сарненського району. Голова ФПО ознайомився з умовами відпочинку відпочиваючих різного віку.

Більшість із них – діти. І вони залюбки відпочивають у цьому санаторії, ця пора для них є незабутньою та наповненою тільки позитивом. Уваги, тепла, опіки, гарної гри та смачної їжі – це все, чого хочеться там малим. Сповна мають вони там усе це, а до того ж оздоровлюються, отримують лікувальні процедури, перебувають у безпеці та повністю зайняті протягом дня, що є головними факторами для батьків.

Окрім малечі оздоровлення отримують і дорослі. На їхню думку, усе - чого не вистачає санаторію – це подовження терміну відпочинку. Відпочиваючі говорили з головою ФПО про санаторій, бо для них це місце має не тільки гарну атмосферу, що сприяє якісному відпочинку, а й велику цілющу дію. Ресурси цілющої води та лікувальної грязі дозволяють людям старшого віку відчувати себе здоровими упродовж щонайменше наступних півроку після такого оздоровлення. А це вагомий приємний показник.

Найближчим часом на запрошення ФПО санаторій відвідає голова Федерації профспілок України Юрій Кулик.

Уже протягом довгого часу ФПО займається питанням реконструкції цього санаторію. І хочеться, аби у майбутньому він був заповнений цілий рік, адже його ресурси дозволяють отримувати незабутній відпочинок людині будь-якого віку.

 

Прес-служба

Ферерації профспілок

Рівненської області