IMG 4949

 

 

Голова Федерації профспілок Рівненської області підписав Меморандум про співробітництво з Рівненським регіональним управлінням державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

 

Для ФПО такий меморандум є черговим у ряді з іншими підписаними раніше та вже функціонуючими. Від сторони фонду підписантом цього документу виступив Сергій Пандрак, директор фонду.  А від ФПО, - голова Микола Шершун.

За словами голови ФПО, питання житла є дуже гострим та важливим. А особливо, що стосується молоді. І саме тому необхідно використовувати усі можливості аби такий документ працював наповну.

Близько двох тисяч людей вже отримали житло за програмами цього фонду та компенсацію за ними у Рівному. Розпочато будівництво нових об’єктів у Кузнецовську. Програми фонду є відносно доступними, усі їх умови роблять все більш гнучкими та зручними для людей. Велика увага відводиться молоді.

Тепер будь-який профспілковець області може звертатись безпосередньо сам у цей фонд та консультуватись з питань житла, користуватись усіма його послугами на вигідних умовах за телефоном (0362) 63-43-10, або 098 856 60 09, 050 538 06 79.

 

 

Прес-служба

Федерації профспілок

Рівненської області

 

IMG 4954