Изображение 011

 

12 вересня 2013 року Федерація профспілок Вінницької області провела XII Урочистий прийом кращих спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

З вітальним словом до учасників прийому звернувся Голова ФПО Володимир Паращук. Він, зокрема привітав усіх прихильників спорту і фізичної культури з професійним святом, закликавши їх зробити все, аби фізична культура та спорт стали життєвою потребою кожного члена профспілки, а здоровий спосіб життя – нормою для їх родин. Наголосив, що Федерація профспілок області, її членські організації проводять роботу по пропаганді та залученню спілчан до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організовують різні фізкультурно-масові заходи з найбільш традиційних видів спорту – футболу, волейболу, легкої атлетики, тенісу, шахів та шашок, армреслінгу, гирьового спорту, плавання.

Голова Вінницької обласної організації ФСТ ”Україна” Софина В.С. зробив екскурс в історію спортивного товариства, закцентував увагу на спортивних здобутках та завданнях, що стоять перед товариством сьогодні.

В ході урочистого прийому відбулося нагородження кращих спортсменів області. Серед нагороджених відзначено:

Знаком ФПО ”За спортивну звитягу” призерок Чемпіонату Європи, майстрів спорту міжнародного класу з кульової стрільби Світлану Огер та Олесю Щербу.

 

Почесними Грамотами Президії ФПО нагороджено: багаторазову призерку Чемпіонату та Кубку області, кандидата в майстри спорту з гірьового спорту Ірину Лютослав, кандидата в майстри спорту з пауерліфтингу, багаторазового чемпіона обласних та Всеукраїнських змагань Дмитра Савчука, кандидата в майстри спорту з пауерліфтингу, багаторазову чемпіонку обласних та Всеукраїнських змагань Марію Тарасову, першорозрядниць з настільного тенісу, учасниць Чемпіонату України та міжнародних змагань Вікторію Телень та Юлію Христюк, кандидата в майстри спорту з веслувального слалому Вадима Юр’єва та інш.

За високі спортивні досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Почесною грамотою ФПО було нагороджено тренерів ДЮСШ, профспілкових активістів.

Слова вдячності прозвучали і на адресу ветеранів спорту Петра Івановича Гоми, Юхима Ісаковича Зільберштейна та незмінного пропагандиста спорту Олександра Мойсейовича Гальперіна.

В Урочистому прийомі взяли участь керівники членських організацій ФПО.

 

Федерація профспілок області, її членські організації, обласна організація ФСТ ”Україна” і надалі пропагуватимуть і розвиватимуть фізичну культуру і спорт серед членів профспілок та їх сімей.

 

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

 

Изображение 046

 

P1540049

 

Изображение 032