Изображение 357

Представників лісової галузі з нагоди Дня працівника лісу привітав голова ФПО Микола Шершун. Він, як голова Федерації профспілок Рівненської області і як голова обласної організації Товариства лісівників України, наголосив на визначальній ролі лісової галузі у поліпшенні екологічної ситуації в регіоні. Також висловив переконання, що найкраще про успішну роботу свідчить збільшення лісистості області, адже головне у роботі лісівників – це зберегти і примножити зелені насадження рідного краю.

Цьогоріч лісова галузь області підтвердила стабільну тенденцію розвитку та зробила відчутний внесок в економіку краю. Зокрема, значно зросли обсяги виробництва, а також об’єм реалізації власної продукції.

З нагоди свята профспілкові активісти серед лісівників Рівненщини отримали нагороди від ФПО. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства регіону, активну діяльність у вирішенні соціально-економічних питань працівників підприємства та з нагоди професійного свята Почесною грамотою та грошовою винагородою нагородженими стали Анатолій Абрамчук, головний інженер ДП «Рокитнівське лісове господарство», Ольга Степура, економіст, скарбник профкому ДП «Клеванське лісове господарство», Володимир Дашкель, майтер лісу, голова цехового профспілкового комітету Мидського лісництва, Богдан Миронюк, майстра лісу голову цехового профспілкового комітету Мащанського лісництва, Людмила Цюх, бухгалтер нижнього складу, заступник голови профспілкового комітету Костопільського держлісгоспу.

За значний особистий внесок у становлення й розвиток профспілкового руху та лісової галузі, багаторічну активну роботу у профспілкових органах Олександр Сідлецький, голова Рівненської обласної організації профспілки працівників лісового господарства України, нагороджений нагрудним знаком Федерації профспілок України «Заслужений працівник профспілок України»

Двох працівників краю відзначено на державному рівні. Зокрема, за значний особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва, захист і збереження державного лісового фонду робітниця Соснівського лісництва ДП «Соснівське лісове господарство» Леся Боровець нагороджена медаллю «За працю і звитягу», а директору ДП «Сарненське лісове господарство» Сергію Белелі присвоєно почесне звання «Заслужений лісівник України». Відповідний Указ підписав Президент України Віктор Янукович.

Прес-служба

Федерації профспілок