DSC03597

В День фізичної культури і спорту фінішувала Х міжгалузева спартакіада Запорізької обласної ради профспілок. Напружені і захоплюючі матчі з міні-футболу тривали два дні. У них прийняли участь 9 команд. Гарну гру показали команди обласних організацій профспілок державних установ, агропромислового комплексу, автосільгоспмашинобудування, освіти і науки, енергетики і електротехнічної промисловості, профспілкових комітетів      ПАТ «Мотор Січ» та інші. У напруженій боротьбі перше місце виборола команда профспілкового комітету ПАТ «Мотор Січ» (голова профкому Михайло Труш). Друге місце у команди обласної організації профспілок працівників освіти і науки (голова профспілки Надія Гринь). Третє місце у команди обласної організації профспілки енергетики і електротехнічної промисловості (голова профспілки Едуард Земка).

У змаганнях з настільного тенісу взяли участь 10 команд. Перше місце в особистій першості серед чоловіків виборов Володимир Гайнюк,            ПАТ «Мотор Січ» (голова профкому Михайло Труш), друге місце посів Артем Чепурний, обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу (голова Ігор Сенченко).

Серед жінок перше і друге місця в особистій першості вибороли Олена Вєхрушева і Катерина Левенцова, обласна організація профспілки працівників освіти і науки (голова Надія Гринь), третє місце у Нони Малік, профспілка працівників агропромислового комплексу (голова Ігор Сенченко).

На протязі змагань спортсменів активно підтримували вболівальники – представники членських профспілкових організацій. Нагороди переможцям вручив заступник голови обласної ради профспілок Ігор Скороходов.

Особливу подяку за допомогу в організації проведення спартакіади Запорізька обласна рада профспілок висловлює голові Запорізької облорганізації ФСТ «Спартак» Володиру Лобанову, ректору Запорізького національного університету Миколаю Фролову, в.о. ректора Запорізької державної інженерної академії Євгену Швецю, директору КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олегу Рибченку, начальнику Запорізького обласного відділення з фізичного виховання та спорту МОН МС України Андрію Муштаю.

Хід проведення ІІ етапу Х міжгалузевої спартакіади і спортивного свята, присвяченого Дню фізичного культури та спорту, висвітлювався на обласному телебаченні та у засобах масової інформації.

Запорізька обласна рада профспілок

DSC03611