RIVNE 041

 

 

22 вересня з нагоди відзначення Дня партизанської слави та Дня ветерана у Рокитнівському районі на території Березівської сільської ради в урочищі «Ковалі» відбулися урочистості.

У заході взяли участь голова Рівненської ОДА Василь Берташ, голова Федерації професійних спілок Рівненської області Микола Шершун, голова Рокитнівської РДА Віктор Рудницький, в.о. голови Рокитнівської районної ради Антоніна Гордійчук, заступник голови ради ветеранів Микола Торовський, заступники голів райдержадміністрації та районної ради, учасники партизанського руху, учні, студенти, молодь, представники громадськості, ЗМІ.

Зі святом ветеранів привітав голова облдержадміністрації з побажаннями, щоб не боліли їхні рани, а також, щоб у наступному році цей день відзначити в такому ж складі біля землянок.

Вітав присутніх і голова ФПО, він наголосив на тому, що люди похилого віку потребують уваги та підтримки повсякчас і давати їх – наш обов’язок.

У рамках заходу учасникам партизанського руху Рокитнівщини та гостям свята представили концертну програму та організували святковий обід.

 

 

Прес-служба

Федерації профспілок

Рівненської області

 

RIVNE 033