У профспілок є великий потенціал

DSC02736   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулася зустріч профактиву з Представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України, народний депутатом України Сергієм Капліним.   Як зазначив голова ФПО Максим Баланенко, відповідно до підписаного Меморандуму йде активна співпраця профспілок і народного депутата. «Ми не помилилися у виборі представника – ним подаються усі профспілкові законодавчі ініціативи до ВРУ. Серед останніх законопроектів – щодо захисту працівників від несвоєчасної виплати зарплати...

Народний депутат України Сергій Каплін зустрівся з профактивом Черкащини

8989897766   Представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України, Народний депутат України і лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін (СДП) 16 серпня у рамках туру Україною зустрівся з профактивом Черкаської області.   Сергій Каплін проінформував черкащан про результати зустрічі в областях, ситуацію в трудових колективах, заснування нового блоку «За простих людей», який виник в результаті об’єднання Соціал-демократичної та соціалістичної партії України. На зустрічі розглядалися питання щодо стану трудових..

СЕРГІЙ КАПЛІН: НАФТОДОБУВНИКИ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ ЗНИЩЕННЯ ГАЛУЗІ

КАП1   Представник Федерації профспілок у Верховній Раді замість депутатських канікул вирушив у робочий тур Україною. Вже об'їхав 15 областей. У Івано-Франківську на допомогу покликали представники трудових колективів нафтогазовидобувної та переробної галузей. Саме з Надвірної свого часу  у 1850 році тут почався видобуток. 120 років тому тут був відкритий нафтопереробний завод, який зараз фактично зупинився. В області видобувається півмільйона тонн нафти на рік, в галузі працюють майже..

ОБОРОНПРОМ ВЗЯВ КУРС НА ЗНИЩЕННЯ РІВНЕНСЬОГО РЕММАШУ - РОЗПОЧАТО КАМПАНІЮ З ПОРЯТУНКУ ПІДПРИЄМСТВА

19621300 1586516728086992 2469834119118282889 o Міноборони та оборонпром перетворили на цвинтар військової техніки  автомобілеремонтний завод у Рівному. Мало того, що чиновники влаштували некрополь техніки в центрі міста, сьогодні вони штовхають у яму й сотні працівників Реммашу. Підприємство штучно вганяється в банкрутство, завод на грані колапсу, а люди залишаються без зарплат і ризикують взагалі втратити роботу. Проблем на підприємстві хоч відбавляй. Поки в країні точиться повномасштабна війна на сході, у..

Працівники Сєвєродонецького АЗОТУ отримали зарплати після перемовин представника профспілок Сергія Капліна з урядовцями та роботодавцями

DSC06251   Півроку без зарплатні і без роботи – колектив хімічного флагмана Луганщини вдруге приїхав до свого парламентського профспілкового представника за підтримкою. Цього разу заводчани повернулися додому і до колег з першою гарною звісткою за довгий час – їм почали повертати борги. За кілька годин після зустрічі люди отримали довгоочікувані смски про поповнення рахунків, які давно пустували.   Представник Федерації профспілок у Парламенті Сергій Каплін влаштував зустріч профспілчан..

Відбулася масова акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго»

2dHpXBohD2w     Сьогодні, 23 травня 2017 року, в м.Черкаси на Соборній площі перед стінами обласної ради відбулася масова (близько тисячі людей) акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго». Нагадаємо, що з січня 2017 року працівники підприємства не отримують заробітну плату. Енергетиків області підтримали Федерація профспілок Черкаської області, галузеві профспілкові організації та координаційна рада профспілкових організацій обласного центру, профком ПАТ «Черкаська ТЕЦ». У виступах представників страйкового комітету, профспілкової організації звучали не тільки..

Зустріч з народним депутатом України

IMG 0180   У Київській обласній раді профспілок відбулась зустріч керівників членських організацій облпрофради з народним депутатом України, Представником ФПУ у парламенті, першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.   У своєму виступі Каплін С.М. розповів про тісну співпрацю з ФПУ, її членськими організаціями, напрацьовані разом з профспілками та поданні до Верховної Ради України законопроекти щодо посилення захисту прав..

Каплін вніс до ВР законопроект, який змусить газовиків ставити індивідуальні лічильники замість загальнобудинкових

zakon-o-gazovykh-schetchikakh   Профспілки змусили НКРЕКП скасувати абонплату за підключення газу. Однак постачальники блакитного палива і в інший спосіб змушують споживачів платити більше. По всій країні відновилася кампанія зі встановлення загальнобудинкових лічильників. Представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін, який разом із своєю командою Соціал-демократичної партії (СДП) протягом року систематично боронив людей від обладнання будинків спільними приладами обліку, вніс законодавчу ініціативу, аби припинити маніпуляції облгазів. Сергій Каплін зареєстрував проект Закону..

Сергій Каплін: "Україні потрібна нова індустріалізація та капремонт"

kaplin Представник Федерації профспілок України у Парламенті  Сергій Каплін поділився з «Профспілковими вістями» рецептами відновлення української промисловості. Свого часу народний депутат та лідер Соціал-демократичної партії (СДП) був одним із наймолодших керівників промислового підприємства в СНД, яке успішно вивів із стану банкрутства, а також очолював велику корпорацію, тому про проблеми української індустрії знає зсередини. Каплін переконаний, що поштовхом до деіндустріалізації України стала співпраця з МВФ, який за..

КРУГЛИЙ СТІЛ. Реформа оплати праці – крок на шляху до соціальної справедливості

КР   20 лютого з нагоди Всесвітнього дня соціальної справедливості у столичному готелі «Турист» відбувся круглий стіл «Реформа оплати праці. Перші результати та подальші дії». Він пройшов з ініціативи Федерації профспілок України за участі соціальних партнерів. Символічно, що Всесвітній день соціальної справедливості співпадає с Днем Героїв Небесної сотні, які віддали своє життя саме за досягнення соціальної справедливості.   КР1   У заході взяли участь Голова..
Архiв
<< < Серпень 2017 > >>