P1540124

 

 

Федерація профспілок Вінницької області 26.09.2013 року провела чергову інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці з порядком денним:

- ”Про оплату праці трудівників міста”

  

Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області Володимир Паращук.

 

У ході зустрічі виступили:

 

1. З інформацією ”Про стан та перспективи оплати праці членів профспілок” - Микола Колесник – перший заступник Голови ФПО.

2. З інформацією ”Про оплату праці трудівників міста ” - Наталія Цибулько – заступник директора департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.                                                      

3. З інформацією Про здійснення контролю за дотриманням законодавства про працю на підприємствах міста” – Андрій Гончарук – перший заступник начальника Територіальної інспекції з питань праці у Вінницькій області.

4. З інформацією ”Про захист прав споживачів” – Вікторія Білобородова – завідуюча юридичним сектором Інспекції з питань захисту прав споживачів у Вінницькій області.

5. З інформацією ”Про головні завдання колдоговірної роботи у 2014 р.”Галина Гринішиназав. сектором зайнятості, оплати праці та соцдіалогу Департаменту соціально-економічної та гуманітарної роботи Апарату ФПО.                                                        

 

Також за підсумками IV Фотоконкурсу Голова ФПО Володимир Паращук нагородив переможців.

 

У ході зустрічі були дані відповіді на запитання присутніх в залі.

 

 

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

P1540136