P9270243

Профспілкові курси разом із спеціалістами Запорізької обласної ради профспілок провели 27 вересня семінар для профспілкового активу Токмацького району, в якому прийняли участь 126 профспілкових активістів. В організації семінару активну участь прийняли голова координаційної ради м.Токмак, Токмацького району – Володимир Тарасенко і голова райкому профспілки працівників агропромислового комплексу Тамара Гайдамака.

Відкрив семінар Ігор Скороходов – заступник голови облпрофради. Активну участь в роботі семінару приймала Єлизавета Савон – заступник голови Токмацької районної державної адміністрації. Із зацікавленістю до навчання профактиву відгукнулись представники мас-медіа, а саме, газети «Токмацький вісник» і газети « Вісник Токмаччини». Учасники занять обговорили низку питань. Зокрема, на семінарі висвітлювались проблеми соціально-економічного захисту трудящих і позиції профспілок з цього питання, з доповіддю виступила Тамара Белескова – завідувач відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради. Про основні повноваження, права і напрямки роботи профспілок в сфері охорони праці розповів Микола Чос – головний технічний інспектор обласної ради профспілок. Проект нового Трудового кодексу до уваги слухачів представив юрист облпрофради Євген Ковальов.

Вичерпні відповіді на запитання слухачів надав також присутня на семінарі страховий експерт Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань Світлана Антипенко.

Профкурси Запорізької облпрофради

P9270234