P1050880

 

 

З нагоди Дня ветерана в Закарпатській облпрофраді голова обласної ради профспілок Іван Король провів прийом ветеранів профспілкового руху нашого краю, які пропрацювали в апараті, службі обслуговування   облпрофради протягом 20-30 і більше років і нині перебувають на пенсії. Серед них – Валентина Дуранічева, Олена Овсяннікова, Михайло Токарчик, Василь Нанаші, Єлизавета Магада, Ганна Алмашій, Іван Вудмаска та інші.

Під час зустрічі з ветеранами Іван Король розповів ветеранам про діяльність облпрофради, соціальний діалог з органами влади і роботодавцями, зупинився на окремих напрямках діяльності профспілок нашого краю. Для них було влаштовано «солодкий стіл» з кавою. В ході невимушеної, теплої розмови колишні працівники профспілок цікавилися різними питаннями профспілкового життя. Вони щиро дякували керівникам облпрофради за постійну увагу і турботу про них, можливість поспілкуватися, згадати роки роботи в профспілках.

На закінчення голова облпрофради Іван Король вручив ветеранам профспілок грошову винагороду, після чого було зроблено колективне фото на згадку про цю зустріч.

 

На фото:

-  Голова облпрофради Іван Король (в центрі) разом з ветеранами. 

-  До ветеранів звертається голова облпрофради Іван Король.

-  Нагороду отримує ветеран профспілкового руху Валентина Дуранічева.

 

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок

 

 

P1050870

 

P1050879