IMG 4986

 

4 жовтня у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. В урочистостях взяли участь представники влади, управління освіти, профспілкові лідери та головні винуватці святкування - освітяни краю.

Від Федерації профспілок Рівненської області освітян вітали голова ФПО Микола Шершун та голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Юрій Кравець.

У своєму виступі Микола Шершун наголосив на тому, що шанувати людей самої поважної професії на землі, які у свій час нас, а тепер наших дітей та онуків виводять і вивели з пітьми на світлу дорогу знань, вкрай важливо, бо вони формують найцінніший капітал нашої нації, нашої держави.

Також на святкуванні почесними подяками, преміями нагородили тих освітян, які зробили значний особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини. Від Федерації профспілок України за активне сприяння профспілковій організації та з нагоди Всесвітнього Дня вчителя Подякою Голови ФПУ нагородили Олександра Савчука, директора Квасилівського професійного ліцею, Лідію Пабат, голову профкому первинної профспілкової організації, директора бібліотеки «Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука».

Почесним знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства», за високий рівень соціального діалогу та партнерства, багаторічне активне сприяння здійсненню профспілками функцій щодо захисту соціально-економічних, трудових прав та інтересів людей найманої праці нагородили Валентину Бондарчук, начальника відділу освіти Здолбунівської районної державної адміністрації.

 

Прес-служба

Федерації профспілок

Рівненської області

 

1380890215

 

IMG 4993

 

 

IMG 4984