DSC 0009

 

 Для керівників членських профспілкових організацій, працівників апарату Обєднання профспілок Харківської області проведено виїзний семінар на базі Харківської обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ Державної пенітенціарної служби України.

 

Харківській обласній організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ ДПтС України лише півтора роки, але за цей період пенітенціаріям вже є чим поділитися з колегами. Завдяки тісній співпраці з керівництвом управління ДПтС України в Харківській області, профспілковий комітет організував роботу із співробітниками, охопивши усі аспекти їхнього життя – від суто професійних, до організації відпочинку для пенітенціаріїв та членів їхніх родин.

На початку заходу учасники семінару відвідали Курязьку виховну колонію ім. А.С. Макаренка, в якій утримуються неповнолітні злочинці. Вони ознайомились з умовами утримання вихованців, а також з організацією праці співробітників установи. Екскурсію провів начальник Курязької виховної колонії Дмитро Холод.

Крім того, представники профспілкових організацій відвідали музей А.С. Макаренка, де з великою зацікавленістю прослухали лекцію, присвячену життєвому шляху видатного педагога та письменника, а також музей історії розвитку пенітенціарної системи в Харківській області. Експозиції музеїв так зацікавили гостей, що дехто навіть затримався у, аби роздивитись деякі експонати та сфотографуватись із ними.

В ході пленарного засідання перший заступник начальника управління ДПтС України в Харківській області Юрій Мосійчук привітав учасників семінару в навчально-методичному центрі-музею професійних традицій персоналу ДПтС України, наголосивши на важливості та необхідності профспілкової роботи із співробітниками органів та установ виконання покарань управління ДПтС України в Харківській області. Він також ознайомив із сучасними тенденціями в системі та перспективами розвитку.

Голова Харківської обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ ДПтС України Олег Плеханов вручив колективу навчально-методичного центру-музею професійних традицій персоналу ДПтС України управління ДПтС України в Харківській області сертифікат благодійної допомоги від Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ ДПтС України. Крім того, Олег Плеханов розповів присутнім про здобутки Харківської профспілки за півтора роки існування, особливу увагу приділивши роботі з родинами персоналу та організації культурного дозвілля – адже цей напрямок робіт дозволяє підтримувати сприятливий психологічний клімат у колективах, а також якісно оздоровлювати співробітників.

Зважаючи на здобуті досягнення, за плідну працю та високий професіоналізм Об’єднання профспілок Харківської області нагородило начальника управління ДПтС України в Харківській області Євгена Бараша, голову Харківської обласної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ ДПтС України Олега Плеханова, а також начальника Курязької виховної колонії Дмитра Холода вищою нагородою організації – почесними грамотами.

Об’єднання профспілок Харківської області висловлює щиру подяку Харківській обласній організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ Державної пенітенціарної служби України та особисто Олегу Плеханову за бездоганну, з творчим підходом організацію семінару та бажає подальших успіхів у роботі.

 

 

Об’єднання профспілок Харківської області

 

DSC 0010

 

DSC 0017

 

DSC 0028

 

DSC 0040

 

DSC 0041

 

DSC 0044