P1050973

 

На Закарпатті побували голова Центральної ради ФСТ «Спартак» Євген Баженков та його заступник Григорій Верзун. Під час зустрічі в облпрофраді з головою Закарпатської обласної ради профспілок Іваном Королем обговорено широке коло питань зв’язаних з роботою та перспективами діяльності обласної організації товариства «Спартак», у тому числі й вирішення кадрових питань.

За рейтингами Центральної ради Закарпатська облрада ФСТ «Спартак» входить до числа п’яти кращих облорганізацій цього товариства. Заслуговує, зокрема, на увагу спільна робота з облпрофрадою, галузевими обкомами профспілок щодо проведення міжгалузевої та галузевих спартакіад, інших масових заходів, залучення коштів з різних джерел для фінансування товариства. Є результати у підготовці юних спортсменів в трьох дитячо-юнацьких спортивних школах, розширюється їх спеціалізація. До складу збірної команди України, яка готується до зимової Олімпіади в м. Сочі (Росія), входять закарпатці Аннамарі Чундак та Йосиф Пеняк. В плані спільної роботи з місцевими органами влади та спонсорами – ефективне використання діючої бази спортивних об’єктів, залучення до спортивно-масової роботи дорослих і дітей. У вирішенні багатьох цих питань – значна заслуга голови Закарпатської облради ФСТ «Спартак», майстра спорту Антона Яцина, який понад 12 років очолював обласну організацію товариства.

           Під час перебування на Закарпатті Євген Баженков та Григорій Верзун також мали зустрічі із заступником голови Закарпатської облдержадміністрації Іваном Качуром та заступником директора департаменту – начальником управління молоді та спорту ОДА Віталієм Ерфаном.

            Відбулося розширене засідання президії Закарпатської обласної ради ФСТ «Спартак», на якому виступили члени президії Сергій Баранчиков, Іван Копинець, Тиберій Лукач, керівники ДЮСШ та місьрайонних рад товариства. Згідно поданої заяви президія увільнила Антона Яцину від обов’язків голови облради та члена президії. Голова облпрофради Іван Король подякував Антону Яцині за багаторічну роботу з розвитку профспілкового спорту та вручив йому Почесну грамоту обласної ради профспілок. Антона Яцину також привітали голова Центральної ради ФСТ «Спартак» Євген Баженков та голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин.

 

            На фото:

-         (Зліва направо) Іван Король, Євген Баженков, Антон Яцина та Григорій Верзун обговорюють питання розвитку профспілкового спорту;

-         Голова облпрофради Іван Король (праворуч) вручає нагороду Антону Яцині;

-         Члени президії Закарпатської облради ФСТ «Спартак» (справа наліво) Ірина Боднар, Тиберій Лукач, Іван Копинець, Юрій Мошак.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

роботи Закарпатської облпрофради

 

P1050985

 

P1050977