Початок ради

 

Відбулося дев’яте засідання ради Федерації профспілок Хмельницької області, найголовніше питання якого - забезпечення гідних умов праці через посилення громадського контролю профспілок. У засіданні взяли участь Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха, голова обласної ради Микола Дерикот, голова Об’єднання організацій роботодавців області Іван Дунець, голови обласних, районних профорганізацій, рад по координації діяльності профспілкових організацій районів та міст, голови профкомів, керівники фондів соціального страхування, підприємств, установ, обласної Ради організацій ветеранів України.

Виступ Харьковського 

 

Засідання проходило у дні, коли профспілки Хмельниччини відзначають 65 років з дня заснування свого профспілкового об’єднання у складі ФПУ.

З нагоди свята вітання надіслали членські організації Федерації профспілок України, ветерани профспілок, колишній голова Хмельницької облпрофради Амвросій Шапаренко.

 

Зал2

 

 Кулик

 

Про здобутки за час, що минув, а також роботу профспілкових організацій щодо посилення громадського контролю за забезпеченням членів профспілок гідною працею розповів Голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський. У своєму виступі він, зокрема, зазначив, що «шестидесятип’ятирічний досвід роботи обласного профспілкового об’єднання продемонстрував, що сила профспілок – у солідарності і лише наші кваліфіковані солідарні дії, зусилля усіх людей найманої праці, об’єднаних у профспілки, громадський контроль профспілок зможуть протистояти тиску і свавіллю капітала, забезпечити гідну працю, гідну старість при виході на заслужений відпочинок.

 

Кулик22222

 

Виступаючи перед присутніми Голова ФПУ Юрій Кулик у своєму виступі щиро привітав усіх зі святом. «Дякую, що ви є і допомагаєте розвивати профспілковий рух у складі профспілок України, об’єднуючи в своїх лавах 170 тисяч членів. Це – сильний і бойовий загін профспілок України. Мені дуже приємно, що на Хмельниччині налагоджений міцний, конструктивний та дієвий соціальний діалог з керівництвом обласної влади, органами місцевого самоврядування, роботодавцями. І хотів би, щоб наша велика профспілкова сім’я, була і надалі дружньою, міцною, об’єднаною, адже в єдності наша сила. Вважаю, що нам вдасться зробити все для того, щоб ми могли гідно відповісти членам профспілок, що ми спроможні їх захистити і надати допомогу! Переконаний, що так воно і буде!»–зазначив він.

 

Вручає Кулик2

 

Вручає Кулик3

 

 

Федерація профспілок Хмельницької області