DSCN2667

 

Напередодні Дня працівників соціальної сфери, в Білоцерківському дитячому будинку–інтернаті, Київська обласна профспілкова організація працівників соціальної сфери (голова профспілки В. Завадський) за сприяння директора департаменту соціального захисту Л. Мартинюка провела конкурс-огляд творчих напрацювань колективів територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та будинків-інтернатів Київської області.

Загальна кількість учасників складала більше 70 чоловік.

Крім галузевих спартакіад, з 2011року обласною радою профспілки започатковано проведення і конкурсів творчості аматорських колективів, яких достатньо в організаціях соціальної сфери.

В цілому захід набув атмосфери свята. Учасники Конкурсу мали змогу продемонструвати свої таланти та напрацювання, які за повсякденною, відповідальною роботою вони продовжують берегти та примножувати залучаючи до цього і молоде покоління.

Змагалися колективи в номінаціях: Хоровий спів, Вокал, Художнє читання, Сценічний номер /танець/

Незалежно від зайнятого місця всі учасники отримали масу позитивних емоцій та можливість порівняти свій рівень виконання з майстерністю колег.

Найбільших здобутків досяг колектив Білоцерківського психоневрологічного будинку-інтернату , який зумів вибороти перші місця в усіх чотирьох номінаціях. Призові місця здобули також колективи: Переяслав Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів / 1-е місце - «сценічне виконання» та два треті місця – «художнє читання» і «вокал»/; Білоцерківського дитячого будинку-інтернату /два других місця «сценічне виконання » та «вокал» і 3-е – «хоровий спів»/; Фастівського районного терцентру /2-емісце - «хоровий спів»/, Ржищівського геріатричного пансіонату /друге місце - «художнє читання» /

Призери отримали дипломи та відповідні медалі. А переможці– грошову винагороду та додаткове місце в щорічній, безкоштовній поїздці до моря на чотири дні. Останнього призу удостоєний і колектив Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, який на високому організаційному рівні прийняв учасників конкурсу.

 

 

Профспілка працівників соціальної сфери України

 

DSCN2673

 

DSCN2681

 

DSCN2718