591 html 12229304

 

 

 

Шановні спілчани !

 

 

 

Від імені Президії Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.

 

Із словами великої поваги та вдячності звертаюсь до всіх, хто щоденно піклується про забезпеченням державних гарантій соціального захисту, нарахування та виплати пенсій, медико-соціальної реабілітації, оплати та безпеки праці, трудових відносин.

 

Саме вам, працівникам соціальної сфери, постійно приходиться вирішувати потреби і турботи пенсіонерів, інвалідів, людей з обмеженими можливостями, сиріт, безробітних і самотніх людей, загалом проблеми, які стосуються практично кожного громадянина нашої держави.

 

Ви з високою відповідальністю служите шляхетній справі і гідні найвищої шани за терпіння, щедрість душі і вірність обраній професії, адже турбота про людину завжди була і залишається основоположним принципом вашої діяльності.

 

Користуючись нагодою, щиро вітаю всіх працівників соціальної сфери з професійним святом, бажаю міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, мудрості і  витримки у всіх життєвих випробуваннях, нових успіхів у праці, задоволення від зробленого та вдячності від людей.

 

  

 

З повагою

 

 

Голова Профспілки працівників  

 

соціальної сфери України                                                                               В.І. Тьоткін