1344514160

 

За 10 років свого існування фізкультурно-спортивний клуб “Нафтохімік” здобув велику популярність у трудівників ТОВ “Карпатнафтохім” і ПрАТ “Лукор”.

         Як підкреслює голова ФСК “Нафтохімік” В.Худин, клуб став організатором спортивно-масових та оздоровчих заходів. Уже стали традиційними літні та зимові спартакіади серед виробничників, а саме до Дня хіміка, які проводяться з основних видів спорту і відзначаються масовістю.

       Команди “Нафтохіміка” – незмінні учасники Всеукраїнських спартакіад спортивних клубів та колективів фізкультури промислової сфери і транспорту, де спортсмени Калуша постійно займають призові місця.

       При фізкультурно-спортивному клубі працює дитячо-юнацька спортивна школа. Тут культивуютьсчя такі види спорту, як гімнастика, легка атлетика, шахи, спортивне орієнтування. Більше 30 вихованців ФСК “Нафтохімік” виконали нормативи майстра спорту України.

       В свій час, крім спортивного клубу, була створена жіноча футбольна команда, яка в минулому році стала володарем Кубку України та діючим призером чемпіонату країни. На жаль, через фінансові труднощі команда припинила свої виступи в сезоні 2013 р.

       “Нафтохімік” пропагує серед виробничників такий активний вид відпочинку, як туризм. Для трудівників хімічного комплексу проводяться краєзнавчі екскурсії, сходження на гірські вершини Карпат.

       Своїми успіхами фізкультурно-спортивний клуб “Нафтохімік” в значній мірі завдячує постійній фінансовій підтримці з боку адміністрації та обєднаного профкому “Карпатнафтохім” – “Лукор”.

 

Прес-служба Ради профспілок Івано-Франківської області