DSC09203

 

04 листопада 2013 року у Харківському соціально-економічному інституті розпочалося навчання представників профспілок з питань охорони праці.

Розгортання масового, дієвого громадського контролю профспілок за дотриманням законодавства з охорони праці та масового навчання представників профспілок з питань охорони праці було визначено пріоритетним завданням Федерації профспілок України, її членських організацій на 2013–2014 роки.

Об’єднання профспілок Харківської області і Харківський соціально-економічний інститут завершили необхідну підготовчу роботу для забезпечення реалізації цього завдання, і для профспілкового активу Харківщини стартував широкомасштабний проект проведення навчання з питань охорони праці представників профспілок всіх рівнів коштом Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Для навчання представників профспілок з питань охорони праці залучені викладачі із складу лекторської групи факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ПВНЗ ХСЕІ, провідні спеціалісти Об’єднання профспілок Харківської області, спеціалісти служб охорони праці різного рівня та органів державного нагляду за охороною праці.

Сподіваємось, що по завершенні навчання знання з безпеки праці будуть доведені до кожної первинки.

 

Харківський соціально-економічний інститут

 

DSC09208

 

DSC09205