DSCN1267

 

Осіннього погожого дня своє професійне свято відзначають люди найгуманнішої професії, щирі серцем і відкриті душею, які творять добро не тільки за службовим обов’язком, а й за покликом душі. Ці слова про працівників соціальної сфери.

На Черкащині більше 5 тисяч осіб, що обрали свій шлях і пов’язали його із соціальною сферою. Саме для цих людей 31 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери.

Делегації з усіх районів зі святковим настроєм з’їхалися до м. Черкаси.

О 10 годині в приміщенні Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації з привітаннями та словами вдячності за самовіддану працю виступили директор Департаменту Михайло Миколайович Скляров, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Васильович Шевченко, голова Черкаської обласної профспілки працівників соціальної сфери Людмила Василівна Веселовська. Вони також вручали нагороди кращим працівникам та свідоцтва про внесення до Книги Пошани соціальних працівників Черкащини.

Продовження урочистих заходів відбулося в обласній філармонії, де всіх присутніх привітала заступник голови облдержадміністрації Тетяна Федорівна Прітченко і вручила працівникам почесні грамоти, подяки та цінні подарунки від обласної державної адміністрації та обласної ради.

На свято були запрошені ветерани соціальної сфери, які не припиняють зв’язків із своїми колегами. Серед них – начальник обласного управління праці та соціального захисту населення з 1995 по 2000 роки Валентина Дмитрівна Артюх, яка стояла у витоків заснування свята та внесла неоціненний вклад у розбудову закладів соціального захисту.

А відчути святковість допомогли артисти обласної філармонії та колективи художньої самодіяльності Черкаського району.

Справжнім сюрпризом для присутніх був виступ Народного артиста України, Героя України Василя Зінкевича, який подарував іменинникам свята свої чудові пісні та щирі слова вітання.

Спілчани поверталися додому з приємними враженнями, гарним настроєм, позитивним зарядом енергії та сповнені нових планів і задумів.

 

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

DSCN1195

 

DSCN1203

 

DSCN1261

 

DSCN1364